Uddannelse Det autentiske menneske i det prof. arbejde med mennesker

Udbyg diner personlige, faglige og sociale kompetencer med denne uddannelse. Du modtager bevis for den gennemførte uddannelse med udtalelse.

I alt 12 dage over ½ år, så du kan nå at fordøje og afprøve undervejs på følgende datoer:

2 + 3 november 2019 
16 + 17 november 2019 
30 november + 1 december 2019
4 + 5 januar 2020 
18 + 19 januar 2020
1+2 februar 2020

Pris kr. 14.900 plus moms – inkl. materialer og forplejning (der kan betales i rater)

Udover disse 12 dage er der erfaringsudvikling og spørgsmål i en lukket facebookgruppe. Skriv til mig hvis du vil have tilsendt den nye brochure over hele uddannelsen ph@piahalsted.dk

Kurset er for dig, der gerne vil lære, hvordan du kan møde andre mennesker autentisk og opnå de bedst mulige løsninger ofr begge parter. Et fundament til klar kommunikation, tillid og opbygning af relationer, handlekraft og gensidig respekt samt troværdighed i samarbejdet.

Uddannelsens indhold i hovedoverskrifter

Dag 1 og 2 – Kontakt og kommunikation
Dag 3 og 4 – Relationskompetence
Dag 5 og 6 – Sprog, anerkendelse og empati
Dag 7 og 8 – Autenticitet – det du giver opmærksomhed vokser!
Dag 9 og 10 – Den ”gode” samtale – samtaletræning
Dag 11 og 12 – Supervision og evaluering

Min uddannelse tager udgangspunkt i følgende citat ”Et menneske forandrer sig først for alvor, når det bliver, hvad det allerede er” Det koster mange kræfter at forsøge at være noget, du ikke er.

Ved at blive mere autentisk kan du bruge alle dine ressourcer og talenter, der ligger inde i dig og samtidig være medvirkende til, at andre kan gøre det samme.

Du får en masse viden og lærer at bruge både fornuft og hjerte. Du lærer at være autentisk og at bruge det bevidst til at omsætte tanke til handling Du bliver opgraderet indenfor kommunikation, relation og inklusion og samtale erfaring