Foredrag om stress

Jeg holder foredrag om stress, som eksistensgrundlag.

Vi skal nemlig lære den at kende og finde ud af at samarbejde med den. I foredraget om stress kommer jeg ind på belastningsbalance og hvad det er, der gør at stress ofte kommer snigende, så vi først opdager den, når vi har det virkeligt skidt. I foredraget vil ligeledes komme ind på ”dit personlige stressmønster” fordi stress værktøjer til den enkelte er både ens men også forskellige.

En af årsagerne til at stress er udfordrende er netop at den opleves forskelligt og den kommer til udtryk forskelligt og det, der skal hjælpe, er således også forskelligt. Ens for alle er dog at vi kan lære at blive bedre til at samarbejde med vores krop og psyke og herigennem skabe større livskvalitet.

Jeg inddrager eksempler omkring stress fra min egen livshistorie og hvordan jeg har lært at håndtere den😊 Kontakt mig gerne og hør mere på ph@piahalsted.dk eller telefon 3054 0420

Se mere på min hjemmeside om stress der hedder www.powerofexistence.dk

Se også mine online produkter til personlig udvikling og forebyggelse og håndtering af stress her