Selvværdskursus – Styrk dit selvværd og mindsk din stress

Føler du dig jævnligt stresset? Stopper du op og lytter til din krop og de signaler den giver? Har du følelsen af hele tiden at halse bagefter?

I det moderne samfund som vi har i dag kræves rigtig megen planlægning og omstillingsparathed.
Både voksne og børn skal være fleksible og indgår i mange forskellige sammenhænge og netværk. Det betyder at du, som voksen hele tiden skal balancere mellem udefrakommende krav og behov og indefrakommende krav og behov. Eller sagt på en anden måde, du skal balancere mellem hvor mange opgaver og belastninger, du siger ja til og at få tid til at stoppe op, restituere, passe på dig selv og evt. korrigere planlægning og aktiviteter.

Du kender historien med hønen og ægget. Hvad kom først?
På samme måde kan du betragte selvværd og stress. Hvad kom først? Ingen af dem – de er filtret ind i hinanden. Lavt selvværd gør det svært for mennesker at sige nej og dermed belaster sig selv mere end godt er. Frygt for at miste sit job gør, at du giver afkald på at passe på dig selv og arbejder over hver dag. Det påvirker igen din samvittighed både overfor dig selv og dem du holder af, fordi du er brændt ud når du endelig kommer hjem. Kan du se hvad jeg mener? Du kan kun starte et sted nemlig hos dig selv, og at komme tilbage til at kunne mærke dig selv, dine behov og herigennem se på hvordan værdier, valg og prioritering skal være i dit liv for at du trives og har høj livskvalitet. 

Lær mere om dit personlige stressmønster og hvor du kan sætte ind for at få det bedste resultat
På kurset får du viden og redskaber til at afdække og forstå hvad der belaster dig, hvilke valg du har taget og mulighed for at revurdere. Samtidig med at du lærer at forstå din stress, får du også mulighed for at undersøge tanker og følelser og hvad der driver dig! Vi inddrager visualisering og meditation.

Kom med på et selvværdskursus. Styrk dit selvværd og mindsk din stress.

Formalia på selvværds kurser:
Deltagerantal: max. 6 personer
Underviser: Psykoterapeut MPF Pia Halsted
Sted: Morelvænget 4, 5700 Svendborg
Tid: mandage fra 18.00 – 21.00 inkl. pause
Forplejning: Kaffe, the, frugt
Priser kr. 2.000 inkl. moms for 4 gange a 3 timer
Ratebetaling er muligt: kr. 500 x 4 måneder

Næste kursus start over 4 gange a 3 timer
Datoer: 10/1+17/1+24/1+31/1 2022

Tryk på billedet for at læse mere om kurset eller klik her for at tilmelde dig