Stress A – den menneskelige dominoeffekt

Individuel samtale

Fra stress til trivsel – afdækning, behandling og vejledning

  • Køb samtale om stress: afdækning og vejledning

  • Gratis Stresstest

Se også min Youtube kanal

Skriv dig op som følger og få råd og tips til hvordan du håndterer din stress.

  • Youtube

Vurder oplevelsen af din stress lige nu! Tag en stress test!
Brug stresstesten som målestok.  Den viser dit stress/belastningsniveau og din trivsel. Stop op! Reflekter over stresssymptomer og hvad din krop fortæller. Overvej om noget skal ændres, kommunikeres, accepteres eller bedes om hjælp til. Vær ærlig overfor dig selv!

Brikker til dit fulde potentiale. Har du kontakt til dem, kan du bruge dem, skal de flyttes om på?
Jeg ser menneskets potentiale som dominobrikker og hvor brikkerne kan stabiliseres, væltes, fjernes, ændre placering, accepteres eller der skal tilføjes nye brikker.

Når stress forløses, sker der en dominoeffekt. Stress er bygget op og indeholder mange brikker, som samlet set er med til at du mistrives. Sætter du ind på de brikker, der for dig låser/fastholder mest, så vil flere brikker frisættes end det antal du har arbejdet med.

Sammenligningen af mennesket og dominobrikker skal vise hvor forskellige vi er og dog ens. Vi har forskellige talenter/ressourcer, talegaver, viden, erfaringer, udfordringer, sammenhænge, mønstre, fantasier, tanker, følelser og behov bare for at nævne nogle af de væsentligste.

Nogle brikker passer sammen og gir mening – andre gør ikke.
Det betyder ikke at der er rigtige eller forkerte brikker men at de skal forstås eller sammensættes anderledes eller tilføjes en sammenhæng.

Et menneske i trivsel kan bruge alle sine brikker og er ikke bange for at justere, fjerne eller tilføje brikker, omplacere eller lade brikker falde for at bygge op igen – Et menneske i trivsel tør begå fejl og får mulighed for at lære af sine fejl. Det hører med til at være menneske.

I alle udfordringer, følelser, mønstre, tanker, behov osv. Indgår der altid flere brikker!
Får du ikke alle dine brikker i spil?
Kan du ikke slippe dine udfordringer for alvor?
Har du lavet forgæves indsats fordi du ikke vendte den rigtige brik?

Tag fat i de rigtige brikker nu!
Få den mest præcise og meningsfulde løsning på din stress.