Workshops & gratis foredrag

Gratis oplæg/foredrag på Ringe Station er min måde at komme i tættere kontakt med mennesker i hyggelige rammer og selvfølgelig en forsmag på, hvad jeg kan tilbyde og hjælpe med. Jeg har valgt emner ud fra de 3 hjemmesider jeg har. Selvom det er forskellige emner, så hænger det hele sammen til sidst.

Min ”hovedside” er www.piahalsted.dk. På denne side tilbyder jeg psykoterapi, kurser i selvværd, forældrekurser, mentoruddannelse, virksomhedskurser, onlinekurser og foredrag relateret hertil.

Foredraget på Ringe station hedder ”Føl dig god nok som du er”, hvor jeg inspirerer til at slippe skyld, selvbebrejdelse og urealistiske forventninger og til at acceptere dig, som du er.

Foredraget ”Bliv en god nok forælder i egne øjne” er inspiration og viden om, hvordan du som forælder kan skelne mellem problemer og personer samt hvordan du styrker og opbygger din relation til dit barn.

Foredraget ”Lavt selvværd og hvordan du kan højne det” er som navnet fortæller viden og forståelse for hvordan lavt selvværd skabes og hvad du kan gøre for at vende tilbage til at tro på det du er og kan.

Foredraget ”Konflikthåndtering og nedtrapning” inspirerer og giver viden om hvordan konflikter opstår og hvordan du kan komme dem i forkøbet, samt værktøjer til at nedtrappe når konflikten er der.

På min side www.tilgivdigselv.dk tilbyder jeg terapi målrettet tilgivelsesprocessen udfra tilgivelsesformularen, som jeg har udviklet. Jeg holder ligeledes workshop omkring tilgivelse. Her finder du også de 7 veje til trivsel og dit fulde potentiale, som tilbydes både private, virksomheder og skoler. Fra disse områder har jeg foredraget ”Hvordan tilgivelse kan ændre dit liv” og ”Fra stresstale til hjertetale”

Foredraget ”Fra stress til trivsel” handler som titlen siger om hvorfor og af hvad, vi får stress og hvad du kan gøre for at håndtere eller forebygge den. Her henvises til min side om stress www.powerofexistence.dk

Tilmelding til foredrag kan ske på Halsted Psykoterapi på Facebook eller på ph@piahalsted.dk eller som sms på telefon 305450420 med dato og navn(e). Meld gerne fra hvis du bliver forhindret, så kan andre få pladsen. Max antal til foredrag er 15 personer.

Tryk på billedet for at læse mere om de forskellige workshops og gratis foredrag

januar 2022

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
  • Workshop de 7 veje fra smerte til kærlighed over 3 gange
17
18
19
20
21
22
  • Forældre til en teenager
23
  • Workshop De 7 veje fra smerte til kærlighed
24
25
26
27
28
29
30
  • Workshop tilgivdigselv og lær hjertetale
31