FOREDRAG/KURSER FRA STRESS TIL TRIVSEL

Alle mennesker kan få stress, hvis belastningerne overstiger ressourcerne i en længere periode eller de bliver udsat for chok, livskriser eller sygdom.

I mit foredrag kommer jeg ind omkring det personlige stressmønster og på hvorfor og hvordan det kan ske, at vi ”PLUDSELIG” ikke kan overskue livet og hverdagen og symptomerne fra kroppen bliver så markante, at vi er nødt til at lytte.

Stress opleves og mærkes forskelligt fra person til person, og de løsninger og den stresshåndtering der skal til er ligeledes forskellig fra person til person.

I foredraget kommer jeg ind på, hvordan sammenligninger med andre og fortællinger om, at vi skal kunne klare alt og helst alene, er medvirkende til, at vi ikke får reageret på de signaler vi har haft over en periode.

Jeg kommer også ind på, at den stressede ofte trækker sig tale og helt holder op med at kommunikere. Stress påvirker ikke kun den enkelte men også familie, job og venner. Jo mere den enkelte kan forklare og italesætte, hvad der foregår, jo mere forståelse, dialog og støtte kan vedkommende hente fra sine omgivelser

Jeg giver værktøjer omkring belastningsbalance, grænsesætning, at bede om hjælp og hvorfor det er så svært samt flere bud på, hvordan du kan håndtere stress eller forebygge den.

Foredraget er bygget op omkring den kognitive diamant – altså hvordan krop, tanker, følelser og adfærd påvirker hinanden og her kan du blive klogere på dig selv og begynde at skabe et nyt fundament for, hvordan du vil indrette din hverdag, så den er mere menneskelig og overkommelig. Samarbejde mellem krop, sind og hjerte skaber større livskvalitet og dermed også bedre beslutninger og løsninger for dig og dine omgivelser

Kontakt mig gerne og hør mere på ph@piahalsted.dk eller telefon 3054 0420

Se mere på min hjemmeside om stress der hedder www.powerofexistence.dk


Online produkter du kan købe nu og her:

Videobaseret stresshåndtering
Lydbaseret stresshåndtering

Du kan her booke din plads til kursus: Fra stress til trivsel på jobbet

Du kan her booke din plads til kursus:  Dominoeffekten ved stressforløsning