FRA STRESS TIL TRIVSEL

Online forløb i stresshåndtering kan hjælpe dig til at gennemskue og håndtere samt forebygge din stress.

Modul 1 på 2 uger – 99 kr.

Klik på billedet for at købe modulet

Modul 2 på 4 uger – 299 kr.

Klik på billedet for at købe modulet

Modul 3 på 6 uger – 599 kr.

Klik på billedet for at købe modulet

Vil du forstå hvad der har bragt dig til denne situation?
Vil du have mulighed for at reflektere over dine valg?
Vil du tage nye valg, som er i bedre balance?
Vil du lære at tage beslutninger ud fra hoved, krop og hjerte i samarbejde?
Vil du undersøge dit mindset og dit fokus – behov for forbedring?
Vil du lære at bede om relevant hjælp vil du lære sunde grænser og at anerkende din egen indsats

Stress er din belastningsbalance, der er skredet
Din krop kan ikke længere komme tilbage til den afslappede tilstand uden hjælp. Det påvirker energi, livskvalitet og ikke mindst din sociale evne, fordi du ikke har kræfterne til at tale med andre. Kender du denne situation?

Forløbet hjælper dig til at se, hvordan du har planlagt dit liv og hvordan du behandler dig selv!
Erfaringer, mønstre, tænkemåder og beslutninger er med til at forme dit liv og dine valg. Forløbet fra stress til trivsel giver dig chancen for at stoppe op, korrigere de valg, der ikke længere virker og for a tage nye beslutninger ud fra din viden om dig selv, som du er i dag!

Kroppen er dit måleredskab for stress
Kroppen fortæller hvad du kan lide og ikke lide og den giver også signaler, når du bruger den mere end godt er. At lytte til kroppen og forstå hvad den fortæller er derfor første skridt til igen at få skabt en god balance mellem at yde og slappe af, så din krop restituerer og du igen føler, at du kan overkomme din hverdag.

Der er sammenhæng mellem krop, tanker, følelser og adfærd
Forløbet lærer dig om sammenhænge og hvordan du kan korrigere, ændre eller lære nyt på alle 4 områder. Negative tanker påvirker krop og psyke og du begynder at føle dig trist, udenfor osv. Jo længere du holder dine udfordringer for dig selv jo mere kan du komme til at isolere dig og begynde at tro på, at du skal klare alting selv. Det er ikke meningen – men stressen har bevirket at du er kommet i en ond spiral.

Vi har brug for hinanden
Forløbet giver dig værktøjer og struktur til at komme i dialog med venner/familie/chef og at kunne kommunikere, hvad der udfordrer dig. Vi er sociale væsener og har brug for hinandens accept og anerkendelse og ikke mindst forståelse.

Grænser og det kærlige nej
Du lærer hvor din grænse går og hvordan du kan sige nej for at passe på dig selv men uden at såre andre. Det er trygt at kunne sætte grænser og det er mere tydeligt for andre, hvor du står.

De 3 modulers indhold og struktur

Modul 1
har fokus på krop og på de signaler, som du sandsynligvis har ignoreret over længere tid. Du får hjælp til at undersøge dine bekymringer og lave et øjebliksbillede. Du undersøger dine behov og forventninger og går dybere i hvordan du taler om dig selv og om din stress. Kort sagt et dybere billede og mere viden om dig!

Modul 2
har fokus på både at mærke sig selv men også selverkendelse. Du får mulighed for at se på dine valg og at lære at transformere gamle ubrugelige mønstre, som har hindret dig i at regulere din belastning i hverdagen. Du får hjælp til at stoppe op og virkelig lære, at gøre noget godt for dig selv og du lærer at mærke hvad der giver energi og hvad der tager den. Du lærer også hvordan følelser, tanker og krop hænger sammen og hvordan du ved at ændre en af tingene, kan forandre resten.

Modul 3
Du arbejder med selvværd, modsætninger og hvordan du kan lære af dem, du får værktøjer til at vende situationer om og til at kende dine behov og styrker, så du kan inddrage dem i dine nye beslutninger. Du får mulighed for at lave dine personlige strategier og en handleplan, hvordan du vil tilrettelægge din hverdag med mere selvomsorg og trivsel men også effektivitet uden overspringshandlinger.