Referencer

Pia er en fantastisk dame, som har hjulpet mig gennem svære perioder. Hun har lært mig at sætte de grænser jeg har brug for i mødet med andre og med mig selv.  Og så har hun lært mig, at det er okay at være mig – den største gave! Pia er omsorgsfuld, skøn og god at tale med.

Kh Tina Lund

Efter besøg hos flere forskellige terapeuter uden den store succes havnede jeg en dag hos Pia Halsted. Mit første indtryk var, at her var et tillidsvækkende og empatisk menneske, der ville være i stand til at hjælpe mig, og det har vist sig at holde stik. Pia har en fantastisk evne til at kredse sig ind til sagens kerne i løbet af meget kort tid, når jeg beder om hjælp til at håndtere svære ting, der fylder i mit liv. Hun har hjulpet mig igennem både skilsmisse og dødsfald og har evnet at give mig redskaber til at komme videre. Både Pias arbejdsform, hendes personlige engagement og terapeutiske evner kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger.

Kh Mette Meltinis

At gå i terapi hos Pia Halsted, har uden tvivl været et noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i det her liv. Allerede efter første gang kunne jeg mærke, at det gjorde en kæmpe forskel. Pia hjalp mig af med min stress på det tidspunkt, og på vej i min egen proces – som en tryg og tillidsfuld støtte til, at bryde mine mønstre og gøre de erkendelser, der har skullet til, for at jeg har kunnet fortage mange vigtige valg i personlige proces og spirituelle udvikling. Pia har altid mødt mig rummeligt, kærligt og ærligt. Jeg har altid kørt fra Pia med en følelse af, at være blevet erkendelser rigere og fyldt med energi og rustet til de udfordringer jeg har stået overfor. Pia formår altid at skabe et trygt rum i sin terapi, og har til hver en tid gjort det til en selvfølgelighed, at her kan man lette sit hjerte, hvilket har været en forudsætning for, at jeg har turdet kigge indad. Når Pia har healet mig, har altid dels mærket hendes smukke energiarbejde, som har løsnet op for mange blokeringer og knuder i mit system, men har også altid i dette rum mærket Pias kærlighed og intuition – som oftest har ført os endnu tættere på de problematikker, som har været årsagen. Jeg kan varmt anbefale Pia Halsted.

Kh Rikke

Bare en kort mail for at takke for et inspirerende og særdeles professionelt oplæg.
Mine medarbejdere var meget begejstret — og følte virkelig, at det ‘gav mening’, var stærkt relevant for deres arbejde med ungerne i hverdagen og ikke mindst reflektionsskabende…
Så stort set alle har henvendt sig til mig og givet udtryk for, at de — trods den generelle ulyst til at være væk fra familien i weekenden — følte, at det var rigtig godt, at de var der og fik noget, de virkelig kunne bruge.
Så stor tak for et 3-stjernet indlæg. Jeg skal nok omtale dig positivt i de skolekredse, jeg har kontakt til, — i håbet om, at det kan afstedkomme mere business.

Skoleleder for Ruds Vedby Skole
Bodil Bøgebjerg