Online kurser

Jeg tilbyder følgende online kurser til evigt eje:

Videobaseret stresshåndtering

Lydbaseret stresshåndtering

Eksamensangst

Køb et online kursus og få kom i gang med det samme!
Fordelen ved online kurser er, at du kan få adgang så snart du har betalt og at du kan arbejde med kurserne når det passer dig og hvor det passer dig – bare du har internetadgang.

Det gør det muligt for dig at passe ind i en travl hverdag og samtidig er det muligt selv at bestemme farten.
Alle online kurser er til evigt eje og du kan se og gense modulerne som det passer dig og tage dem op senere.

Tilgivelsesformular – al forandring starter med accept af det skete, og at det ikke kan gøres ugjort
Hænger du fast i fortid eller svære oplevelser, så er tilgivelsesformularen et værktøj, der sætter dig fri og giver dig energi og livslyst tilbage – kort sagt hjælper dig til at slippe smerte og lidelse!

Tilgivelsesformularen kan bruges uanset om det er dig selv eller andre du ønsker at tilgive. Husk tilgivelse er en kærlig handling overfor dig selv ikke et spørgsmål om, at du synes om det, der er foregået.

Stresshåndtering – fra stress til trivsel
Jeg tilbyder 2 forløb hvor det ene primært er baseret på video og små øvelser og det andet primært baseret på lydfiler og små øvelser. Indhold er næsten ens så du skal vælge om du er mest til at se og høre video eller kun ønsker at høre og lærer bedst på den måde.

Eksamensangst
Online forløb som hjælper dig både med forberedelse og afvikling af eksamen. Du lærer hvordan følelser og tanker påvirker krop og adfærd og får værktøjer til at forandre det, der ikke virker for dig.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål